sábado, 11 de abril de 2009
Ricetta Veneta..
Ricetta Veneta...Ricetta: Te ciapi un marochin, venti-ventisinque ani, teo pei vivo, teo tachi co 'na corda al coeo e una su 'na gamba, teo leghi drio ala riva del fosso, ligà su 'na rubina da 'na parte e un sambugaro da st'altra. Dopo di chè, te ghe pissi intel muso, se te scampa da cagare te ghe caghi d'osso, lo fai marinare dentro la melma del fossato, quando è bello disidratato, lo stendi direttamente sul lelguaro. Prendi lo stesso legno di rubina, preventivamente legato il marocco, e te ghe dè intea testa finchè nol'spua anca e sensive. Quando chel'gha spuà anca e sensive, teo ciapi, e teo metti a bagnomaria sua merda. Passà un paro de ore, teo lighi sul cacaro e teo cosparsi de miee. -Ea riceta xe consiglia che vegna fatta tra il venti de giugno e il ventisiè de agosto- Quando che xè passà le prime trentasiè ore, e che le formighe eo gha magnà e cagà, xe pronto per tacarghe na bea tabea sora, La Ricetta Dea Padania Libera. Se sercaria de farlo ripresi da na telecamara, che vegnarà appositamente trasmesso il filmato in tute e piasse dove che quei quatro onti de marochini ghabbia a possibilità de vedare cossa che ghe succede se ghavesse mai da rompare i cojoni. Ea ricetta va ben anca par i teroni e par gli ebrei (se ghe n'è ancora), grassie!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
Exijo la traducción, porque no me he enterado de nada!!!
Lo del cava, este domingo en la plaza.
je ne compre pas y no esta el patio como para hacer un cursillo de idiomas
Publicar un comentario